werken bij
Maak ons team compleet

Kan je ook niet wachten tot maandag?

Wij zoeken jou!Er staan momenteel 2 vacatures open.Bekijk allesBekijk alles
20240115-Vako-Kozijntechniek-Nina-Bulthuis-Fotografie-Low-Res-45.jpg
Vind jouw weg bij Vako Kozijntechniek

Gun jezelf werkplek

Voor sommigen is vrijdag het hoogtepunt van de week, maar voor onze medewerkers – kunstenaars – is het uitkijken naar maandag. Nou ja, met een knipoog, natuurlijk. Wat we bedoelen te zeggen is dat we werkplezier vooropstellen. Een werkplek waar je je creativiteit kwijt kunt. Jezelf kunt zijn. De basis voor buitengewone prestaties. Waar je elke dag weer iets moois neerzet. Samen met jouw collega’s.

Onze medewerkers delen hun ervaring

Ontdek de verhalen van onze mensen

20240115-Vako-Kozijntechniek-Nina-Bulthuis-Fotografie-Low-Res-64.jpg

Milieuvriendelijk meesterschap in productie

In onze organisatie vormen efficiëntie en duurzaamheid het kloppende hart van alles wat we doen. Door slimme technieken en doordachte processen streven we naar een productiemethode die milieuvriendelijk en verantwoord is.

Onze werknemers vertellen het je graag

Waarom jij zou moeten werken bij Vako

Tevredenheid

Bij Vako kijken we geregeld naar product- en procesoptimalisatie, om ieders werkdag zo aangenaam en efficiënt mogelijk te laten verlopen.

Bedrijfswagens

Een aantal van onze (productie)medewerkers beschikt over een gloednieuwe Mitsubishi Space Star. Ook jou willen we ontzorgen door middel van stabiel, zeker en veilig vervoer.

Teambuilding

Naast onze maandelijkse bedrijfsborrel organiseren collega’s uitjes en bijeenkomsten om onze teamgeest te verstevigen. Op en rondom onze werkvloer heerst een échte familiestructuur.

Borrels

We komen geregeld gezellig samen om het onder het genot van een hapje en een drankje een keer over iets anders dan het werk te hebben of een potje te biljarten.

Groei

Vako is een groeiend bedrijf waar je jezelf kan en mag ontwikkelen. Laat jij merken dat een stukje extra verantwoordelijkheid voor jou geen probleem zijn?

Lijkt dit je wel wat maar zit jouw vacature er niet bij? Stuur dan direct een open sollicitatie

Neem contact opNeem contact op
20240115-Vako-Kozijntechniek-Nina-Bulthuis-Fotografie-Low-Res-117.jpg

Ben jij uit het juiste hout gesneden?

Standaard sollicitatieprocedures, daar voelen wij niet veel voor. We geloven dat enthousiasme meer vertelt dan een indrukwekkend cv. Timmer bij ons aan jouw toekomstdromen!

Keurmerken en Certificaten
Pefc Logo.png
Komo Logo.png
FSC Logo.png
Financieel gezond Logo.png
BBL Logo.png