certificeringen

Certificeringen

PEFC

De houtproducten die we gebruiken voor onze kozijnen en houtskeletbouw zijn afkomstig uit bossen die op een milieuvriendelijke manier worden beheerd, zoals vastgelegd in het PEFC-certificaat. Dit certificaat is belangrijk omdat het garandeert dat we duurzaam omgaan met de natuurlijk hulpbronnen en het bevordert verantwoorde keuzes in het gebruik van hout- en papierproducten.

KOMO

KOMO is een Nederlands keurmerk en certificeringsysteem dat wordt toegekend aan bouwproducten en bouwprocessen. Het certificaat bevestigt dat een product of proces voldoet aan de hoge kwaliteitsstandaarden die gelden binnen de Nederlandse bouwsector.

FSC

HET FSC-keurmerk is wereldwijk erkend en wordt toegekend aan (hout)producten zoals onze kozijnen en houtskeletbouw. Dit keurmerk garandeert dat de producten afkomstig zijn uit bossen die op een ecologisch duurzame, sociaal verantwoorde en economisch levensvatbare wijze worden beheerd.

Graydon

Graydon is gespecialiseerd in zakelijke informatie, creditmanagement en risico-evaluaties, Als bedrijf dienen ze een waardevolle dienstverlener op het gebied van bedrijfsinformatie, waardoor wij weloverwogen beslissingen kunnen nemen met betrekking tot klanten, leveranciers en zakelijke partners.

Leerbedrijf

SBB beoordeelt of organisaties voldoen aan de wettelijke criteria om erkend leerbedrijf te worden. Dit certificaat stelt ons in staat om geschikte leerplekken en begeleiding te bieden aan studenten en leerlingen die praktijkervaring opdoen als integraal onderdeel van hun beroepsopleiding.

Heb je nog een vraag? Neem dan contact op!

Neem contact opNeem contact op
Keurmerken en Certificaten
Pefc Logo.png
Komo Logo.png
FSC Logo.png
Financieel gezond Logo.png
BBL Logo.png