over ons
20240115-Vako-Kozijntechniek-Nina-Bulthuis-Fotografie-Low-Res-41.jpg
20240115-Vako-Kozijntechniek-Nina-Bulthuis-Fotografie-Low-Res-32.jpg
Over Vako Kozijntechniek

Ambacht heeft onze aandacht

Ontdek. Ontdek het verhaal van Vako Kozijntechniek, de specialist in kozijnoplossingen en houtskeletbouw. Vakmensen die de kunst van creëren begrijpen. Doorvoelen. Dragen. Met aandacht voor ambacht en een onwrikbare kijk op perfectie. We zetten stappen. Stappen vooruit om verwachten van onze klanten te overtreffen.

 

Sinds de aansluiting bij Kozijnmakers in 2023 heeft Vako zich verder ontwikkeld tot gerespecteerd bedrijf, toegewijd aan het leveren van vakmanschap. Terwijl de leiding van Vako is overgegaan naar nieuwe handen, blijft de familie Twellaar een belangrijke en gewaarde invloed behouden.

Onze visie

Ontdek hoe we onze kernwaarden tot leven brengen. Vertalen. Naar elk project dat we aangaan– renovatie, nieuwbouw en houtskeletbouw. Maak kennis met onze vakmensen. Kunstenaars die zich inzetten om jouw visie te verwezenlijken.

Milieubewust in elk project

Onze kijk op een duurzaam morgen

We kiezen zorgvuldig voor duurzame materialen en energiezuinige productieprocessen. Zo streven we naar minimale milieubelasting. Met onze kozijnoplossingen en houtskeletbouw leveren we niet ‘gewoon wat moois’, maar maken we een bewuste keuze voor morgen. En overmorgen.

separator
Inspirerende innovatie

Onze onophoudelijke zoektocht naar vernieuwing

Innovatie is de motor achter ons succes. Onophoudelijk streven we naar vernieuwing en inspireren we met grensverleggende kozijnoplossingen. Ons team van experts - kunstenaars, makers en creatieve denkers – blijft pionieren in de branche. Door voortdurend de nieuwste technologieën en trends te verkennen.

Uitzonderlijke kwaliteit

vakmanschap in elk kozijn

Klantgerichte service

Tevredenheid staat centraal

Innovatieve oplossingen

Unieke kozijnen voor jouw visie

separator
20240115-Vako-Kozijntechniek-Nina-Bulthuis-Fotografie-Low-Res-79.jpg
20240115-Vako-Kozijntechniek-Nina-Bulthuis-Fotografie-Low-Res-111.jpg
20240115-Vako-Kozijntechniek-Nina-Bulthuis-Fotografie-Low-Res-11.jpg
1969.jpg
1972.jpg
Onze geschiedenis

Drie generaties aan het roer

Vako Kozijntechniek heeft diepgewortelde familiewaarden, uitgestrekt over drie generaties. Sinds 2023, met de aansluiting bij Kozijnmakers, heeft Vako zijn reputatie als vooraanstaand bedrijf verder verstrekt en uitgebreid. Als familiebedrijf bieden wij een breed scala aan mogelijkheden, van kozijnen tot houtskeletbouw (HSB). Onze focus ligt op het leveren van complete oplossingen op het gebied van renovatie, nieuwbouw en houtskeletbouw. Terwijl de leiding van Vako is overgegaan naar nieuwe handen, blijft de familie Twellaar een waardevolle rol spelen.

20240115-Vako-Kozijntechniek-Nina-Bulthuis-Fotografie-Low-Res-103.jpg

Ben jij uit het juiste hout gesneden?

Standaard sollicitatieprocedures, daar voelen wij niet veel voor. We geloven dat enthousiasme meer vertelt dan een indrukwekkend cv. Timmer bij ons aan jouw toekomstdromen!

Keurmerken en Certificaten
Pefc Logo.png
Komo Logo.png
FSC Logo.png
Financieel gezond Logo.png
BBL Logo.png